Suuren suosion saavuttanut Smaka på Västnyland -kirja - kaksi painosta yhden kesän aikana! - ilmestyy nyt suomeksi.

Makumatka Länsi-Uudellemaalla/Lähiruokaa tunteella tarjoaa aitoja makuelämyksiä, kauniita maisemia ja hyviä muistoja, suomenruotsalaisin maustein.

Tervetuloa makumatkalle Länsi-Uudellemaalle. Täällä saat aitoja makuelämyksiä, näet kauniita maisemia ja kerrytät hyviä muistoja. Länsi-Uudellamaalla lähiruokaelämyksiä vaalitaan.

Kirjoittajat ja Slow Food Västnyland haluavat kertoa, mistä ainutlaatuiset ruoka-ainekset ja niistä jalostetut tuotteet ovat peräisin. Tutustumme viljelyksiin ja ravintoloihin, meijereihin ja panimoihin, reko-jakeluun ja kesätoreihin, maatilakauppoihin ja herkkumyymälöihin. Tietysti myös Fiskarsin suureen Slow Food Festivaaliin.

Kirjan toimittaja Bitte Westerlund on lähiruokaintoilija ja monipuolinen tiedotusalan toimija. Hänen juurensa ovat syvällä länsiuusmaalaisessa mullassa.
Kirjoittajia ovat myös mm. Daniela Andersson, Henrik Ekberg, Matias Kaihovirta, Tarja Kvarnström, Berit Mariani-Cerati, Catherine Munsterhjelm ja Anna Paljakka. Valokuvaaja Kevin Stewart ja monet muut ovat auttaneet kuvin, tekstein, reseptein ja raaka-ainein. Eva Tordera Nuno vastaa taitosta ja osasta viittäsataa kuvaa.

Tervetuloa mukaamme makumatkalle Inkooseen, Raaseporiin ja Hankoon.