ihanaa hemmottelua - syntisen hyvillä kasvipohjaisilla resepteillä hurmaat leipomotyyliin!

Luo taivaallisen meheviä juustokakkuja ja muita kaikille maistuvia sokeriherkkuja pullista piirakoihin ammattilaisen yksityiskohtaisin ohjein. Vegaaniseen leivontaan erikoistunut kondiittori ja jälkiruokakokki Ilse R. Pinner näyttää tien makeaan elämään ilman maitoa ja kananmunaa. Yli 80 reseptiä ja runsas valikoima hyödyllisiä vinkkejä siivittävät onnistumiseen - tarjoile täydellisiä leivonnaisia sekä kotikeittiössä että ruoka-alan yrittäjänä. Kauneutensa ohella vaativammankin nautiskelijan vakuuttavat vastustamattomilla mauillaan esimerkiksi ikoniset juustokakkuklassikot New York- ja baskityylin tai Bretônista lainaavat uniikit vadelma-hasselpähkinätartaletit.