Jukka Salmisen Parempaa pizzaa kotona on perusteos jokaiselle pizzan ystävälle. Nimensä mukaisesti se kertoo, kuinka omassa keittiössä ja tavallisilla ruoanlaittovälineillä voi saada aikaan täydellisen pizzaelämyksen. Kirja pureutuu pizzakokin tärkeimpiin apuvälineisiin ja pizzan peruselementteihin: taikinaan, tomaattikastikkeeseen ja täytteisiin. Se tutustuttaa lukijat niin Napolin kuin New Yorkinkin pizzaperinteisiin ja antaa ohjeet 6 eri pizzapohjaan sekä 27 herkulliseen pizzaan - höysteitä ja drinkkejä unohtamatta.

Jukka ”Slicemonger” Salminen on tamperelainen valokuvaaja, muusikko ja pizzaintoilija, joka on tehnyt jo vuosia töitä pizzan parissa. Jukalle tärkeää on myös pizzan sosiaalisuus - hänestä yhdessä kokkailu ja syöminen kun on parasta, mitä ihminen voi tehdä.