Passione pizza - pizzan monet muodot on Luca ja Salla-Maria Platanian kattava opas pizzojen maailmaan. Kirjasta löydät tarkan rennot ohjeet herkullisen pizzan valmistamiseen kotona. Kirjan ensimmäinen osa on omistettu teorialle sekä taikinoille. Tiiviissä teoriaosuudessa kerrotaan, miksi pizzan raaka-aineisiin on hyvä kiinnittää huomiota. Taikinaosuudessa tutustutaan uudenlaisiin taikinoihin, joista kaikki sopivat paistettaviksi kotiuunissa. Jälkimmäinen osa puolestaan tarjoaa sukelluksen Lucan mielikuvituksellisiin pizzaresepteihin, jotka tarjoavat haastetta kokeneemmallekin kokille.

Passione pizza - pizzan monet muodot suunnattu pizzanystäville, jotka ovat valmiita noudattamaan ohjeita perusteellisesti ja pistämään kärsivällisyytensä peliin. Kirja tarjoaa kuitenkin aimo annoksen inspiraatiota myös heille, jotka suhtautuvat pizzoihin leppoisammin.

Kirja avartaa lukijansa mielikuvaa pizzasta ja leipomisesta. Se herättää keskustelua siitä, että pizza ei olekaan ”jo nähty”, vaan tarjoaa upean pohjan myös keittotaidon ilmaisuun.

Luca ja Salla-Maria Platania ovat italialais-suomalainen pariskunta, joka on jo kymmenen vuoden ajan keskittynyt vaikuttamaan siihen, kuinka Suomessa suhtaudutaan pizzaan. He muun muassa toivat roomalaisen pizza al taglion Suomeen vuonna 2012. Tämän jälkeen Plataniat ovat olleet monessa mukana, mutta heidän rakkautensa pizzaan on vuosien varrella vain voimistunut. Luca ja Salla-Maria olivat tekemässä myös Pizze-menestyskirjaa.
Luca ja Salla-Maria Platania ovat italialais-suomalainen pariskunta, joka on jo kymmenen vuoden ajan keskittynyt vaikuttamaan siihen, kuinka Suomessa suhtaudutaan pizzaan. He muun muassa toivat roomalaisen pizza al taglion Suomeen vuonna 2012. Tämän jälkeen Plataniat ovat olleet monessa mukana, mutta heidän rakkautensa pizzaan on vuosien varrella vain voimistunut. Luca ja Salla-Maria olivat tekemässä myös Pizze-menestyskirjaa.