Kun ”ihan hyvä” ei enää riitä - on aika elää! Tästä alkaa inspiroiva matka kohti omien arvojen mukaista, säkenöivää, hyvinvoivaa elämää. Nyt saa hehkua kaikelle, sillä elämän kuuluu tuntua niin että tuntuu!

Sinua odottaa itseltäsi näyttävä ja tuntuva elämäntapa, joka kohottaa sinut korkeuksiin - elämisen arvoiseen ihanaan elämään. Olet elämäsi tärkein henkilö ja siksi kaiken hyvän arvoinen.

Sinä osaat, saat ja voit.

Valon vuosi on työkirja jokaiselle oman elämänsä kuningattarelle, joka on valmis aloittamaan matkan kohti unelmaelämää. Askel askeleelta Karita Aaltonen ja Kaie Hakonen näyttävät, miten uudet terveelliset elämäntavat otetaan osaksi arkea. Matka taittuu lempeästi ja itseään rakastaen.

Työkirja jakautuu eri teemoihin, joten voit halutessasi valita juuri sinun elämäntilanteeseen sopivan teeman kerrallaan. Kirja on pullollaan voimauttavia harjoituksia, kirjaan täytettäviä tehtäviä sekä innostusta, tukea ja inspiraatiota matkallesi.

NYT on sinun vuorosi loistaa!

Karita Aaltonen on hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja ja ihmisten inspiroija. Hän suhtautuu työhönsä ja hyvinvointiin intohimoisesti sekä luennoi ja kouluttaa yrityksissä sekä tapahtumissa ja vetää retriittejä ympäri maailman.

Kaie Hakonen on kirjailija, hyvinvointikouluttaja, puhtaan terveellisen ravinnon lähettiläs, Mehustuksen ja Smoothien SM-voittaja, rentoutusohjaaja ja inspiroija.