Erilaisia ruokareseptejä on maailma pullollaan. Silti me kamppailemme arjessa ”Mitä tänään taas syötäisiin” -kysymyksen kanssa. Hyvä arkiruoka antaa meille energiaa, keholle oikeanlaisia rakennusaineita ja auttaa pysymään terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Mutta entäpä jos kolesterolitaso on noussut tai sukurasitteena on tyypin 2 diabetes? Mitä ruokavaliossa kannattaa tällöin huomioida ja kuinka reseptejä olisi
hyvä muokata? Kirjasta saat käytännön vinkkejä siihen, kuinka voit lisätä kuidun saantiasi tai parantaa ruokavaliosi rasvan laatua. Reseptejä löytyy niin aamiaiselle
kuin arjen kotiruokailuun - herkuttelua tietenkään unohtamatta. Kirjan oppeja hyödyntämällä voit jatkossa tuunata reseptin kuin reseptin juuri sinun terveydellesi sopivaksi.

Hanna Partanen on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hän on tehnyt luennoinnin ja kouluttamisen ohella myös potilastyötä jo lähes
kaksikymmentä vuotta. Näistä erilaisista vuorovaikutustilanteista Hanna ammentaa sisältöä kirjoihinsa, jotta voisi auttaa laajempaa joukkoa suomalaisia voimaan paremmin.

Tämä on Hannan kuudes teos, mutta ensimmäinen pääasiassa resepteihin painottuva kirja.