Klassikkoteoksen uudistettu ja laajennettu painos!

Vuonna 2010 ensimmäisen kerran julkaistussa ja koko ajan täydentyvässä klassikkoteoksessa esitellään nyt 123 villikasvia resepteineen. Hyödynnettäviä villikasveja löytää niin meren rannoilta, metsistä, niityiltä kuin pihapiiristäkin.

Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruoissa.

Palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion ottamat erinomaiset tunnistuskuvat, tiivistetty kasvikohtainen informaatio seka keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin.

Mitään korvikkeita nämä kasvit eivat ole, vaikka moni niin saattaakin kuvitella. Samin valmistamat annokset näistä villiyrteistä ovat olleet järjestään myyntihittejä hänen työskentelemissä ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään.