Hannamari Rahkosen ruokakirja sisältää yli 80 herkullista vähähiilihydraattista reseptiä ja ruhtinaallisesti aitoja makuja. Pohjoinen luonto on väkevästi läsnä sekä raaka-aineiden aitouden, valokuvien että tarinoiden muodossa.

Pohjoinen ote elämään on juureva, rehellinen ja maistuu vahvasti elämältä - sama pätee Rahkosen ruokafilosofiaan. Pää pilvissä ja jalat maassa valmistettu ruoka luo ympärilleen yhteisöllisyyden kokemuksia, yhdessä nautiskelua ja jaettuja tyytyväisyyden hetkiä, joita on helppo rakastaa.

Omaleimainen Hyvän ruoan kirja on aitouteen inspiroiva ruokakirja, jossa itseoppineen kokin oma ääni kuuluu vahvasti ja inhimillisesti.

Hannamari Rahkonen on Rovaniemellä asuva ruokakirjailija, reseptitaiteilija, valokuvaaja ja sokeriaddiktio-ohjaaja, jota läheisensä kutsuvat makusinfonistiksi. Hänet tunnetaan Yellow Moodin perustajana, joka on yksi Suomen rakastetuimmista lifestyle-medioista.