Suurimmat, pienimmät, nopeimmat, sitkeimmät, oudoimmat eläimet ... löydät ne kaikki tästä hakuteoksesta!

Haluatko tietää, mitä eläimet tekevät, miten ne syövät, missä ne asuvat ja minkälaista elämää ne viettävät ennen kasvamistaan aikuisiksi?

• Näe eläimet luonnollisessa ympäristössään ja seuraa niiden uskomattomia seikkailuja!• Minkälaista mahtaa olla yöaikaan saalistava pöllö? • Seuraa tuhansien gnuiden massamuuttoa ja pyydystä ruokaa nälkäisten vasarahaiden kanssa. • Eläinten elämä avautuu tämän innostavan kirjan sisällä.

Syvällä viidakossa, ylhäällä vuoristossa, napaseudun vesillä ja polttavissa autiomaissa, joka puolella upeaa planeettaamme kuhisee MILJOONITTAIN otuksia.

Kirjan avulla tutustut kunnolla kiinnostavimpiin niistä. Aloita matka tarkalla johdatuksella eläinten maailmaan. Eläinten luokittelu, peto- ja saaliseläimet, elinympäristöt ja elämänkaari ovat kaikki tutkiskelun kohteena. Eri osioissa tarkastellaan tärkeimpiä eläinryhmiä ja paljastetaan niiden hämmästyttävä elämä, sukupuut ja muu olennainen. Katso tuhannet osuvat ”muistikortit” sekä näyttävät valokuvat ja vangitsevat sivut, joilla vertaillaan pariakymmentä tietyn eläinryhmän jäsentä.