Vuoden 2020 Joulukalenterin kirjoittajat saivat salaperäiseltä Sylvialta kutsun saapua joulun-viettoon 1700-luvun alkupuolelta saakka toimineeseen, vain jouluisin auki olevaan Sylvian Hotelliin.
Sylvia toivotti henkilökohtaisesti vieraansa tervetulleiksi, luovutti kullekin huoneen avaimen ja muistutti vieraitaan jouluisen mielen tärkeydestä.
Ikivanhan jouluhotellin omaperäisesti sisustetut huoneet antoivat mielikuvitukselle siivet ja kirvoittivat asukkaitaan kirjoittamaan oma tarinansa.
Kun tarinat oli kirjoitettu siirtyivät vieraat hotellin juhlasaliin viettämään yhteistä joulua.

Kirjoittajat ja heidän hotellihuoneensa numero:
1. Shimo Suntila
2. Juhani Styrman
3. Tarja Sipiläinen
4. Anne Tarsalainen
5. Tiina Tainio
6. Kari Hanhisuanto
7. Markus Ahonen
8. Janne Mäkitalo
9. Olli Sarpo
10. Ann-Mari Pitkäranta
11. Kirsi Pehkonen
12. Harri Istvan Mäki
13. Ricky Tähtisilmä
14. Juha Mäntylä
15. Sanna-Leena Knuuttila
16. Maria Kuutti
17. Markku Keisala
18. Jasu Rinneoja
19. Elina Pulli
20. A-P Kivinen
21. Asta Ikonen
22. Unna Takalo
23. Ville Lindgren
24. Johanna Hasu

Joulukalentereilla tehdään hyvää:.Tekijäryhmä arpoo vuosittain hyväntekeväisyyskohteen, johon tekijänpalkkiot lahjoitetaan.
Arpaonni suosi Asta Ikosen ehdottamaa Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö yhdistystä.
”Yhdistys perustettiin 1983 ja se jatkaa toimintaansa yhä niukemmissa olosuhteissa. Sille ei myönnetty valtion taholta minkäänlaista avustusta viime vuonna, joten Reunan kirjailijat ha-luavat kantaa kortensa kekoon. Leipäjonot kun eivät ole Suomesta loppumassa, päinvastoin”, perustelee Ikonen. Säätiön toiminnanjohtaja Sini Hursti kertoi, että lahjoitussumma käyte-tään säätiön perustoiminnan kulujen katteeksi.