Korona on muuttanut maailmamme pysyvästi. Mielessämme pyörivät alituiseen pelot romahtavasta taloudesta, massatyöttömyydestä, räjähdysmäisesti kasvavasta köyhyydestä ja kuolemanpelosta. Ei siis mikään ihme, että joskus tekisi mieli huutaa EN KESTÄ TÄTÄ ENÄÄ! Tämä kirja kertoo, kuinka voit elää vapaammin, luontoystävällisemmin ja suvaitsevammin - ja juuri itsesi näköistä elämää.

Kirjan inspiroivat päähenkilöt edustavat uudenlaisia elämäntapoja ja ajattelumalleja. Heidän joukostaan löytyy downshiftaajia, elämäntapasiirtolaisia, itään viehtyneitä, vapaaehtoistyötä tekeviä ja hakkereita. Yhteistä heille on pyrkimys vapautua stressaavasta oravanpyörästä.

Päivi ja Santeri Kannisto ovat eläneet vuodesta 2004 yli sadassa maassa eri puolilla maailmaa. Päivi on filosofian ja yhteiskuntatieteiden tohtori, ja Santeri tunnetaan avoimen lähdekoodin pioneerina. Pariskunta on kirjoittanut matkansa aikana useita tietokirjoja elämäntaidosta. Heidän kirjojaan on julkaistu suomeksi, englanniksi ja turkiksi.