Tämän luettuasi tiedät mikä on perseilyn syvin olemus.

Jokainen voi olla oman elämänsä Pertti. Hulvaton, väkevä ja monitasoinen perseilyn oppikirja kertoo, miten perseillään huolella ja olan takaa.

Pertin tietä menestykseen on siivittänyt katkeamaton perseilyjen sarja. Esikoiskirjassaan Pertti opettaa miten perseillä alussa, välissä ja lopussa - välitunteja ja välipaloja unohtamatta. Mutta kuka on Saara? Entä Läskipää? Mitä tarkoittaa nahka? Ja kaikista tärkein kysymys, johon perttimäisesti kirjassa tarjoillaan vastauksia: mikä on se perseilyn syvin olemus? Kielitoimiston sanakirjan mukaan perseilemisessä on kyse jonkin tehtävän mokaamisesta tai huonosta käytöksestä. Pertille perseily on täysillä ja tunteella elämistä. Kirja kaikille niille, jotka haluavat nauraa ja katsoa elämää positiivisten lasien läpi ja ehkä siinä sivussa opetella vähän perseilyä.

Pertti, perseilevä labradorinnoutaja, on koira, joka perseilee kaikkialla, myös somessa. Pertti syntyi samana vuonna, kun sana perseily päätyi kielitoimiston sanakirjaan. Kesäkuussa 2017 perustettiin Pertti - Perseilevä labradorinnoutaja -Facebook-sivu, joka on kerännyt kolmessa vuodessa lähes 50 000 seuraajaa. Kyllä ei ole perseestä tämä.