Irtoaako tässä pelissä voittoja?

Ikäkriisissä piehtaroivan sinkkunaisen elämä menee uusiksi, kun Luna etsii omaa tietään hyväntahtoisen self helpin, hapuilevien haaveiden ja lemmenleikkien sokkelossa.

Luna kiitää katastrofista toiseen: vastuullinen pesti kahvilan pomona uuvuttaa, orastava romanssi nuupahtaa ja ikävuosiakin kertyy taas yksi liikaa. Tätäkö on aikuisuus? Yllättäen pulmaan tarjoaa ratkaisua mystinen Elämänpeli.
Onko kyseessä ystävien typerä tempaus vai Amorin kaivattu tervehdys? Romanttisen jättipotin toivossa Luna ottaa haasteen vastaan - ja huomaa hyppäävänsä oman elämänsä mustaakin mustempiin aukkoihin.

Elämänpeli seuraa Luna 2.0 -romaanista tutun nuoren naisen ja hänen ystäväporukkansa hersyviä edesottamuksia. Se viihdyttää ja tuuppaa miettimään, mistä onni oikeasti koostuu.

Sofia Pekkarinen (s. 1992) on helsinkiläinen viihdekirjailija, joka rakastaa kipinöiviä tarinoita ja rautaisia treenejä. Sosionomiksi valmistunut Pekkarinen on kisannut menestyksekkäästi myös body fitneksessä. Hänen esikoisteoksensa Luna 2.0 ilmestyi vuonna 2021.