Laula, lue ja leiki uusien muumilaulujen mukana!

”Merellä villi laulu soi, ohoi!” Uutta, odotettua muumimusiikkia lastenmusiikin huippuosaajilta digiäänitteenä ja kirjana, josta löytyvät laulujen nuotit ja sanat.

Soili Perkiön säveltämät ja Hannele Huovin sanoittamat Muumiperhe laulaa, OHOI! -äänitteen laulut julkaistaan huippuartistien esittäminä keväällä 2021. Kirja sisältää laulujen sanat, nuotit ja laululeikkivinkkejä Riina ja Sami Kaarlan kuvittamina, ja kirjassa on mukana myös Spotify-linkki uusiin, ihastuttaviin muumilauluihin! Äänite ja kirja jatkavat vuonna 2014 Vuoden lastenlevyksi valitun ja vuoden lastenalbumi-Emmalla palkitun Muumiperheen lauluretken matkaa merellisissä tunnelmissa.

Hannele Huovi on suomalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden loistokkaimpia ja herkkävireisimpiä kirjailijoita. Sibelius-Akatemian lehtori Soili Perkiö on luonut merkittävän uran pedagogina, luennoitsijana, oppimateriaalin tuottajana sekä esittävänä ja luovana taiteilijana. Vuonna 2009 Soili Perkiö ja Hannele Huovi palkittiin Lastenkulttuurin valtionpalkinnolla uraauurtavasta ja innostavasta työstä lapsiperheiden loru-, laulu- ja leikkiperinteen uudistamisessa ja vaalimisessa sekä kirjallisuus- ja musiikkikasvatuksen kehittämisestä aiempaa lapsilähtöisempään suuntaan. Kuvittajapari Riina ja Sami Kaarlan lämpimästi vastaanotetut muumikirjat kunnioittavat Tove Janssonin tuotannon filosofiaa ja harmoniaa, unohtamatta tuon maailman iloista, energistä ja humoristista puolta.