Milloin viimeksi koko kehosi reagoi, kun tunsit pelkoa, vihaa, syyllisyyttä tai häpeää? Tiesitkö, että tunteen koti on keho?

Vai kiellätkö nuo ikävät tunteet, jolloin ne muuttuvat kehon tunnelukoiksi, antitunteiksi? Lukkotilassa pelon kieltäjästä tulee arka tai uhkarohkea, vihan kieltäjästä kiltti tai katkera, syyllisyytensä kieltäjästä syyttäjä tai syyllistyjä, häpeän kieltäjästä häpeämätön tai enkeli.

Entä kannatko itsessäsi kehon tunnelukkoina niitä traumaattisia kokemuksia, jotka vanhempasi ja esivanhempasi ovat jättäneet käsittelemättä? Muistaako kehosi kielletyn vihan, joka lukkiutuneena aiheuttaa fyysisiä kipuja ja sairauksia?

Siirrätkö kohtaamattomat tunteesi edelleen lastesi taakaksi vai oletko valmis katkaisemaan tunneperimän ketjun? Uskallatko vapauttaa itsesi ja lapsesi, löytää tunteillesi tietoisen kohteen - myös niille lapsuutesi traumoille, jotka toistuvat elämänkaaressasi kriiseinä 18 vuoden välein?

Tämä kirja on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia tuntemaan itsensä, löytää identiteettinsä ja terveyden. Apuna tässä on tunnevyöhyketerapia, tunnetaideterapia, tunteiden dynamiikka. Niistä tuhannet suomalaiset ovat löytäneet tien aitoon, tuntevaan itseensä, tasapainoon, iloon, vapauteen. Hyvää matkaa!