Rakkaudella tehtyä kasvisruokaa.

Yli 50 ohjetta kasvisruoan instituution ja edelläkävijän, ravintola Silvopleen ruokalistalta.

Kasvisruoka ei ole pelkästään ilmastoteko – se on myös itsestään huolehtijan ja eläinten ystävän valinta. Kasvisruokaa à la Silvoplee -kirjassa on yli 50 rakkaudella laadittua ruokaohjetta: keittoja, lämpimiä ruokia, salaatteja ja jälkiruokia. Mukana on myös elävän ravinnon klassikoita, joissa vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet säilyvät ihanteellisesti. Jokainen kirjan annos valmistetaan alusta saakka puhtaista raaka-aineista.

Satu Silvo on näyttelijä ja Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintola Silvoplee perustaja. Kirjan johdannon on kirjoittanut kirjailija Reidar Palmgren ja ruokaohjeista vastaa ravintolan keittiömestari Pilvi Häkämies.