Jenny Hanin Kesä-trilogian pakahduttavan kaunis päätösosa: kenelle Bellyn sydän kuuluu? Bestseller-kirjoista on tehty myös Amazon Prime tv-sarja.

”Han tekee vaikutuksen taidollaan ja tarkkuudellaan, jolla hän kuvaa aikuisuuden kynnyksellä olevien nuorten välejä, ja se tekee tästä romanttisen trilogian päätöksestä erityisen viehättävän.” - Kirkus Reviews

Belly on elämänsä aikana rakastanut vain kahta poikaa, ja molempien sukunimi on Fisher. Hän ja Jeremiah ovat seurustelleet pari vuotta ja Belly on melkein varma, että Jere on hänen sielunkumppaninsa.

Melkein varma.

Conrad tietää tehneensä virheen, kun antoi Bellyn mennä. Nyt kun Belly ja Jeremiah ovat aikeissa tehdä päätöksiä loppuelämänsä suhteen, Conradin on joko puhuttava tai vaiettava ikuisesti. Ja Bellyn on tehtävä lopullinen päätöksensä - ja särkeä jommankumman sydän.

Jenny Han asuu Brooklynissä New Yorkissa. Hän kirjoittaa kahviloissa, metrossa ja kyläillessään. Jenny rakastaa syksyistä kaupunkia ja pitää aina laukussaan huulikiiltoa, muistikirjaa ja silmälasien puhdistusainetta.