Kiihkeärytminen rikosromaani lähiöissä kytevästä katkeruudesta

Helsinkiin sijoittuva todenmakuinen Isaksson-sarja jatkuu

”Markus Ahosen Isaksson-dekkarit ovat jo ylittäneet tavanomaisen jännitystarinan rajat.” - Pertti Avola, Helsingin Sanomat

”Ahonen on tuonut suomalaiseen dekkariin vähän erilaisen, omaperäisen äänen.” - Pekka Turunen, Ruumiin kulttuuri

Helsinki on kauhun vallassa: kaupungissa riehuvan rikollisjoukon pahoinpitelemäksi voi joutua kuka tahansa. Samaan aikaan eri puolilla räjähtelevät kotitekoiset pommit. Kyteekö jossakin tuhoisampi isku? Sattumanvaraisilta vaikuttavien tekojen tutkintaa johtaa rikosylikonstaapeli Markku Isaksson, jolla kollegaan kohdistuneen murhayrityksen selvittäminen on vielä kesken. Kun väkivalta kohdistuu Isakssonin lähipiiriin, ammatillista etäisyyttä on vaikea pitää yllä. Tutkinnan edetessä tapauksista alkaa paljastua yhtymäkohtia taannoiseen Meduusa-rikosvyyhteen. Pahasta sikiää aina lisää pahaa, mutta onko kierre katkaistavissa?

Anna pahan kiertää on Markus Ahosen kuudes Isaksson-dekkari.

Markus Ahonen (s. 1972) on vantaalaislähtöinen, Irlannissa asuva lehtimies, kirjailija ja digitaalimarkkinoinnin ja sosiaalisen median sekatyömies. Hän on työskennellyt päätoimittajana kolmessa lehdessä, kirjoittanut tv-käsikirjoituksia sketsi-, peli- ja iltashow-ohjelmiin ja työskennellyt e-julkaisijana sekä lentävänä kirjeenvaihtajana 40 maassa.