Godis, desserter, bakverk, bröd & juliga drinkar!

Ingen jul utan julbak! Här bjuder Katarina Kling på över femtio juliga recept – alltifrån läckra desserter, fantasifullt julgodis, mättande bröd och läskande drinkar. Vad sägs om glöggkokta päron med mandelgrädde, skumgranar, saffranssnittar med apelsin, franskt kryddbröd och polkagrismojito? Eller varför inte duka gottebordet med klassisk knäck, mormors julkarameller, len apelsinmousse och förtjusande ingefärskakor? Här hittar du garanterat nya julfavoriter som kommer älskas av både släkt och vänner!

Katarina Kling är mat- och bakkreatör och driver den populära matbloggen KlingsKitchen. Hon har tidigare givit ut boken Soppa, bröd, röror och andra smårätter.

"En lustfylld inspirationskälla med både uppdaterade klassiker som mjuk pepparkaka med tosca, och nyskapande recept som Popcornfudge och Julsangria." Betyg: 4 av 5 (Mycket bra).

Ur BTJ-häftet 19, 2023. Lektör: Kristina Rydälv Kåreby.