Tarina Bletchley Parkin naisista, harvoista ja valituista koodinpurkajista, jotka vuosien jälkeen yhdistävät voimansa paljastaakseen petturin.

1940. Englanti valmistautuu taistelemaan natseja vastaan ja kolme hyvin erilaista naista aloittaa työnsä Bletchley Parkissa, kartanossa, jossa puretaan Saksan armeijan koodeja ja yritetään paljastaa vihollisen salaisuudet.

Oslalla on kaikkea: kauneutta, rikkautta ja röyhkeä kreikkalainen prinssi Philip, joka lähettelee ruusujaan. Mutta Osla haluaa näyttää, että hän on muutakin kuin pelkkä yläluokkainen kaunotar.

Mab on Lontoon itäisten slummien teräväpäinen kasvatti. Päivisin hän työskentelee legendaarisen koodinmurtajakoneen parissa, ja iltaisin yrittää etsiä itselleen soveliasta aviomiestä.
Bethin ujous kätkee taakseen säkenöivän älyn, ja Bethistä tulee yksi Bletchley Parkin harvoista naispuolisista kryptoanalyytikoista.

Mutta sitten sota, menetykset ja mahdoton salaisuuksien paine repivät nämä kolme naista erilleen. Kunnes vuosia myöhemmin, Britannian mennessä sekaisin Prinsessa Elizabethin ja Prinssi Philipin kuninkaallisesta häähumusta, Bletchley Parkin menneisyyden varjoista nousee esiin salaperäinen petturi.

Oslan, Mabin ja Bethin on yhdistettävä voimansa ja purettava viimeinen koodi yhdessä. Mutta kukin terälehti, jonka he poistavat ruusukoodista, tuo vaaran - ja heidän todellisen vihollisensa - lähemmäksi...