Salaperäinen tähti
Nainen oli epätoivoinen. Hän ei muistanut mitään, ei edes omaa nimeään, mutta hän tiesi olevansa pulassa. Hän tarvitsi kipeästi yksityisetsivä Cade Parrisin apua. Kiperä kysymys oli kuitenkin se, mitä Baileyn nimellä kulkeva nuori nainen teki kassillisella riihikuivaa käteistä ja pikkulapsen nyrkin kokoisella timantilla.

Uusin silmin
Amy on tuntenut - ja ollut rakastunut - Hugh'n niin kauan kuin hän muistaa. Hänen suunnitelmansa on ollut vältellä miestä mihin hintaan hyvänsä, mutta nyt Hugh tarvitsee Amyn apua. Hän tarvitsee sihteerin ja vain Amy sopii työhön! Se mitä Hugh ei kertonut, oli että hän tarvitsee Amyn palveluita ympäri vuorokauden. Nyt hän näkee lapsuudenystävänsä uusin silmin. Täysin uusin silmin...


Hyvä fiilis
Abby haluaa perustaa Queenslandiin yrityksen, Hyvän fiiliksen, mielen ja ruumiin kolhuja hoitamaan, mutta häntä huijataan. Elämä ei näytä valoisalta ilman rahaa tai asuntoa. Apua on luvassa, kun liikemies Zak Forrester tarjoaa Abbylle katon pään päälle. Tunteet leimahtavat ensi hetkestä heidän välilleen. Mutta Zakilla on salaisuus, joka estää häntä antamasta kaikkeaan, rajatonta rakkauttaan.