Kimmeltävä horisontti
Kate Hardesty on perinyt unelman - mystisen kartan, joka paljastaa paikan, jossa kulta-aarteella lastattu laiva haaksirikkoutui. Mikään ei voi estää häntä saattamasta isänsä projektia loppuun, joten hän matkustaa takaisin saarelle, jossa kaikki alkoi neljä vuotta sitten. Hän pyytää avuksi Ky Silverin, sukeltajan ja miehen, jota hän kerran rakasti. Yhteistyö Kyn kanssa osoittautuu kuitenkin luultua vaikeammaksi. Asia, johon Kate on sotkeutunut, on riskialtis - usemmallakin tavalla.

Se mitä et tiedä
Kuka oikein soitteli ovikelloa tähän aikaan illasta? Samantha kiskaisi oven auki - ja melkein putosi polvilleen. Rafaele! Hänen sydämensä haavat eivät olleet vieläkään parantuneet. Samassa hän tunsi pienien käsivarsien kiertyvän jalkojensa ympärille. Hän näki, kuinka Rafaele jähmettyi tuijottaessaan silmiin, jotka olivat täsmälleen samanlaiset kuin miehellä... Salaisuus, jota Samantha oli varjellut neljä pitkää vuotta, oli juuri paljastunut - pahimmalla mahdollisella tavalla!

Vaikea vastustaa
Harry Worthington yrittää sovittaa yhteen elämät päivystyspoliklinikan lääkärinä ja pienen lapsen yksinhuoltajana. Ongelma on, että hän on aivan liian vastustamaton. Määrätietoinen osastonylihoitaja on liian viisas ihastuakseen Baysiden tahattomaan Romeoon! Jos Marnie muuttaakin viikoksi Harryn kotiin hoitamaan tämän lasta, se on pelkkä käytännön järjestely. Toki hän osaa pitää päänsä kylmänä ja makuuhuoneensa oven kiinni...?